میخواهید کارمندان یا همکارانتان را به کار کردن ترغیب کنید؟ میخواهید آنها بهترین عملکرد را داشته باشند؟ هدف این مقاله این است که به کارمندانتان کمک کنید نیروی لازم برای داشتن بهترین عملکرد را به دست آورند زیرا پیشرفت کارمندان در کارشان هم برای شرکت شما و هم برای کسانی که با آنها کار میکنید مهم است. در ادامه با ما همراه باشید تا روش های یادگیری در این زمینه را شرح دهیم:
۱- از آموزش گروهی و طولانی تا آموزش کوتاه
روشهای یادگیری و آموزش سنتی مانند ویدئوها یا سخنرانیهای طولانی، خستهکننده و غیرعملی هستند در عوض از روش های یادگیری کوتاهمدت و کوچک مقیاس استفاده کنید تا درک آنها برای کارمندان راحتتر و با عمل کردن به آن آموزشها را فرابگیرند.
با کمک طراح آموزشی، برنامههای آموزشی موجود را به برنامههای کوتاهتر و قابل درکتر تبدیل کنید.
پرسیدن ۱-۲ سوال باعث افزایش توجه، بهبود در حین انجام کار و تمرین فوری آموزش میشود.
۲- از آموزش عمومی تا آموزش شخصی
در دنیای امروز یک نوع آموزش برای همهی افراد کاربرد ندارد پس برای اینکه کارمندان به آموزش توجه کنند باید به نیازهای آموزشی هر فرد توجه شود.
با کارمندانتان بر چشماندازی بلند مدت از زندگی حرفهایشان کار کنید تا تاثیر پیشرفت حرفهای آنها بر سازمان خود را بیابید.
یادگیری یک اتفاق نیست پس باید آموزش به گونهای باشد که با زندگی کاری (شخصی) کارمندتان ادغام شود.
آموزش اضافی باعث تضعیف روحیه میشود پس به جای نکات تکراری چیزهای جدید به آنها بیاموزید.
۳- آموزش روزانه
پیشرفت یک روزه و با یک سخنرانی به دست نمیآید بلکه امری هر روزه است. اگر به کارمندانتان کمک کنید تمرین مستمر داشته باشند به آنها برای تحقق اهدافشان و تبدیل شدن به فردی موثر و باارزش در سازمان کمک کردهاید.
اگر کارمندان با انجام وظایفشان فرصت پیشرفت داشته باشند، برای مسئولیتهای بزرگتر آماده شده و مجموعه مهارتهای جدید را در حین کار کسب کنند.
مدیران را ترغیب کنید وظایف وقتگیر یا روتین را عوض کرده، کارمندان نیز گزارشی از روشهای یادگیری یا مقابله با چیزهای جدید را ارائه کنند.
در دنیای پرمشغلهی امروز باید به افراد آنچه یاد گرفتهاند، انجام میدهند و دلیل آن یادآوری شود. پیامهای ایمیل یا موبایل و یا جلسات حضوری روش خوبی برای این کار هستند.
۴- نیاز یا اشتیاق برای آموزش
درواقع بسیاری از آموزشها مانند تکالیفی هستند که کسی علاقهای به انجام آنها ندارد؛ پس باید یادگیری برای کارمندان ارزشی واقعی داشته باشد.
نکات مرتبط به هم را آموزش دهید. برای مثال برای نکات آموزشی فروش، محتوای آموزشی شامل ترغیب به خرید، ایجاد رابطه و ارتباطات است.
محتوای آموزشی بیتاثیر یا منسوخ شده اعتماد کارمندان را به شما و برنامههایتان از بین میبرد، پس نکات آموزشی به روز و موثر به آنها ارائه دهید.
در صورت امکان، امکان برقراری ارتباط کارمندان با مربیان و مدرسان مناسب را فراهم کنید.
۵- آموزش مبتنی بر تکنولوژی روز
اگر میخواهید محیط آموزشی و شرایط پیشرفت را در شرکت خود ایجاد کنید باید سیستمهای قدیمی را با تکتولوژیهای به روز جایگزین کنید. این مسئله یکی از نکات مهم در روش های یادگیری است.
سیستم آموزشی شما باید مانند برنامهها و اپلیکیشنهایی باشد که مردم روزانه استفاده میکنند، با این کار آنها به جای اذیت شدن بر یادگیری تمرکز میکنند.
برنامههای آموزشی که استفاده میکنید باید روی موبایل و تبلت قابلاجرا باشند تا کارمندتان حتی بعد از ساعات کاری، چیزی برای یادگیری، تمرین و فکر کردن داشته باشند.
در روش های یادگیری از ابزارها و وسایلی برای آموزش استفاده کنید که ارائه و انتقال نکات آموزشی را سریع و آسان کند.
۶- خودآموزی و به اشتراک گذاشتن آموختهها
در قرن ۲۱ یادگیری و پیشرفت یکی از ضروریات هر سازمانی است پس همه باید برای ایجاد محیطی آموزشی برای پیشبرد اهداف تجاری تلاش کنند.
ابزارهای آموزشی را در دسترس مدیران قرار دهید بنابراین آنها با مسائل آموزشی مربوطه درگیر شده بر پیشرفتها نظارت میکنند.
خودآموزی را گسترش دهید؛ کارمندان را تشویق کنید تا خودشان به دنبال آموزش و یادگیری باشند.
میتوانید با ایجاد محیطی برای چت از کارمندان بخواهید نکاتی که یاد میگیرند را با دیگران به اشتراک بگذارند و دربارهی آموختههایشان حرف بزنند.
۷- تغییر افراد
پیشرفت امری بزرگتر از انتقال اطلاعات است؛ باید کارمندان را به افرادی تبدیل کنید که با رضایت، از استعدادهایشان در شرکت شما برای رسیدن به اهداف شغلی و شخصی استفاده کنند.
ابزارها را به زیبایی طراحی، محتوا را رنگی و شفاف و ارتباطتان با آنها را پرهیجان کنید.
بهترین زمان برای یادگیری نکات جدید در لحظهی انجام کار است.
تلاش کردن بخشی از فرآیند یادگیری است؛ برای کارمندانتان الگو باشید و به آنها اطمینان دهید فراز و نشیبها مراحل غیرقابلاجتناب در راه موفقیت هستند.